Televizoare

OnePlus se pregăteşte intens de lansarea primului său televizor, OnePlus TV. Evenimentul va avea loc pe 26 septembrie, cel mai probabil în India (în această ţară compania chineză are semnat deja un contract de distribuţie cu Amazon).

Despre OnePlus TV ştim că va fi disponibil pe 43 inci, 55 inci, 65 inci şi 75 inci, toate variantele cu ecran OLED şi rezoluţie 4K, va utiliza Android ca sistem de operare într-o formă modificată, tehnologie AI şi conectivitate bluetooth 5.0 pentru telecomandă.

De curând a apărut şi logo-ul OnePlus TV, unul inspirat din simboluri hinduse mandala, cât şi din greaca veche. Logo-ul este unul destul de apropiat de cel folosit pentru smartphone-uri, cu acel TV adăugat lateral dreapta.

Este clar că OnePlus TV va fi un televizor premium, însă rămâne de văzut care va fi preţul de achiziţie. Pariul producătorului chinez este unul riscant, mai ales că nu mulţi se vor îndura să comande un televizor atât de mare de prin diversele depozite ale companiei (riscuri foarte mari cu transportul, service lent şi dificil ulterior etc.). Foarte important de văzut cum au gândit cei de la OnePlus toate aceste aspecte majore pentru piaţa de televizoare (complet diferită de cea a smartphone-urilor).

Utilizând link-ul nostru de referral la achiziţia telefonului, primiţi un voucher de 10 euro util pentru achiziţia de accesorii.

Sursa: gizmochina.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.