Telefoane Mobile

OnePlus One a fost un adevărat hit la nivel internațional cu în jur de 1 milion de unități comercializate, deși de cele mai multe ori s-a vândut pe bază de invitație. De aici și interesul maxim pentru OnePlus Two.

Coolicool și Geeksbuying s-au grăbit să afișeze OnePlus Two. Al doilea shop l-a pus la 538 dolari cu livrare din 10 februarie. Cu siguranță, acest preț a fost umflat destul de serios, mă rog, dacă informațiile vehiculate sunt reale. Știam că OnePlus Two urmează a adopta un display mai mic, cel puțin așa a afirmat un oficial al companiei și văd că din datele hardware puse de Geeksbuying s-a mers pe un display aflat pe aceeași diagonală, 5.5 inch.

O altă inadverdență ar fi dată de sigla Cyanogen aflată pe spatele telefonului, deși modelul în cauză rulează Color OS și nu software-ul conceput de către echipa CM.

OnePlus-Two

Datele de mai jos s-ar putea să fie false 100%, mai ales că OnePlus nu a oferit niciun detaliu pe canal oficial.

Ce se spune că ar integra OnePlus Two?

– display de 5.5 inch cu tehnologie LTPS și rezoluție 1920×1080 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 805 quad-core la 2.7 GHz, Adreno 420 GPU, 3 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare, fără slot pentru microSD;

– Android 4.4 KitKat cu Color OS / custom ROM conceput de către Oppo;

– 16 Megapixeli și cameră frontală de 5 Megapixeli;

– baterie de 3300 mAh.

Sursa: Geeksbuying.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.