Smartphone

OnePlus este cunoscut pentru sistemul său ciudat de a permite achiziţia de smartphone-uri pe baza unor invitaţii. Acest sistem a fost aplicat atât la OnePlus One, cât şi la noile lansări de anul acesta: OnePlus Two şi OnePlus X.

Ca un cadou pentru fani, producătorul chinez a anunţat că renunţă definitiv la invitaţii pentru OnePlus Two, iar OnePlus X va putea fi comandat la liber în fiecare marţi începând cu ora 18:00 (ora României). OnePlus Two versiunea cu 4 GB RAM şi 64 GB spaţiu de stocare costă 399 euro, în timp ce preţul pentru OnePlus X pleacă de la 269 euro (versiunea Onyx).

oneplus

Aceste informaţii vin în contextul în care se zvoneşte că la începutul anului viitor va fi lansat OnePlus Two Mini. Conform unui raport din testul de benchmark GeekBench viitorul smartphone OnePlus va dispune de un display de 4.6 inci cu rezoluţie FullHD, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 4 GB RAM, 64 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 13 megapixeli + cameră frontală de 5 megapixeli şi va rula Android 5.1.1 Lollipop. Rămâne de văzut dacă aceste informaţii se vor confirma.

Sursa: oneplus.net

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.