Telefoane Mobile

OnePlus continuă dezvăluirile săptămânale despre viitorul flaghip killer OnePlus Two. Până acum au confirmat utilizarea procesorului Qualcomm Snapdragon 810 modificat, scannerul de amprente şi portul USB Type-C, două noi dezvăluiri importante au fost postate pe contul de Twitter al producătorului.

Prima dintre acestea ne spune că OnePlus Two va dispune de 4 GB memorie RAM LPDDR4. Aceasta nu este o informaţie suprinzătoare în condiţiile în care toate zvonurile existente au mizat pe această cantitate de memorie RAM.

oneplus 2

Cea de-a doua dezvăluire este mult mai importantă. Într-o imagine în care ne este prezentat CEO-ul companiei, Pete Lau, acesta ne promite că OnePlus Two nu va costa mai mult de 450 de dolari. La un scurt calcul putem deduce că noul flagship OnePlus va avea un preţ de sub 1800 lei, preţ foarte bun pentru un smartphone high-end de cea mai bună calitate.

oneplus

Am putea spune că preţul de lansare este mult mai ridicat decât cel practicat pentru OnePlus One, însă cu siguranţă costurile au fost mult mai ridicate decât la prima versiune. De asemenea, dacă îl comparăm cu preţul de lansare pentru HTC One M9 (doar un exemplu) putem vedea că acesta este cu peste 300 de dolari mai mic. Din păcate în România va ajunge la peste 2000-2200 lei.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.