Telefoane Mobile

OnePlus a confirmat pe pagina sa de Facebook că smartphone-ul OnePlus Two va utiliza contestatul procesor Qualcomm Snapdragon 810. Toţi cunoaştem problemele de încălzire ale acestui procesor, însă pentru a-şi liniştii fanii OnePlus a anunţat că au lucrat foarte mult împreună cu cei de la Qualcomm pentru a reduce cât mai mult această neplăcere creată de acest procesor.

Inginerii celor două companii au lucrat cot la cot pentru a găsi soluţii de răcire cât mai eficiente. Pe OnePlus Two va fi utilizat Snapdragon 810 versiunea 2.1, adică o versiune cu gel termic deasupra celor 8 core-uri şi plăci de grafit care vor avea rol de răcire a procesorului. OnePlus garantează că OnePlus Two va avea o temperatură normală chiar şi după ore de utilizare fără a-i afecta performanţele.

Chiar dacă nu cunoaştem oficial alte dotări hardware, conform zvonurilor OnePlus Two va mai dispune de un display de 5.5 inci cu rezoluţie 2K, 4 GB memorie RAM, cameră foto de 20 megapixeli + cameră frontală de 5 megapixeli şi senzor de amprentă. Această configuraţie va fi livrată către utilizatori la mai puţin de 400 de dolari. Mai multe detalii vom vedea în perioada imediat următoare.

Sursa: oneplus.net