Accesorii inteligente

Pe 23 martie OnePlus va lansa seria de smartphone-uri OnePlus 9, iar alături de aceasta va fi prezentat şi primul smartwatch din porfoliul companiei – OnePlus Watch.

Prioritatea OnePlus a fost să aducă un design nou, cu o bună conectivitate și cu o experiență de utilizare optimă. Noul ceas inteligent al companiei va întruni aceste criterii și se va remarca în mod special prin design. Va exista de asemenea o conectivitate excelentă cu smartphone-urile OnePlus, cu perifericele audio și alte accesorii smart, precum și cu televizoarele OnePlus, cu ajutorul unor funcții intuitive de control.

La nivel de specificaţii, OnePlus Watch ar urma să fie un ceas de 46mm cu ecran circular, va beneficia de certificare IP68 ce atestă rezistenţa la apă şi praf, va fi echipat cu pedometru, accelerometru, senzor pentru puls, senzor pentru măsurarea nivelului de oxigenare din sânge şi va permite monitorizarea somnului sau a nivelului de stres.

OnePlus Watch va avea o memorie internă de 4GB şi tehnologie de încărcare rapidă a bateriei Warp Charge (20 de minute de încărcare vor oferi o autonomie de 24 de ore). Vor exista şi zeci de watch face-uri diferite, mai jos regăsiţi o mică parte dintre acestea:

Via: pricebaba.com