Accesorii inteligente

Da. Titlul este înșelător. Jimmy Kimmel a luat un ceas Casio de 20 de dolari, a pus un sticker Apple pe spatele său și a trimis un reporter să-l recomande ca noul iWatch al Apple, iar reacțiile strânse le-a reunit în clip.

S-ar putea să fie totul aranjat, dar o parte din ideile expuse mai jos arată cât de tare a rămas marketingul Apple. iWatch-ul nu va sosi în 2014, cel mai probabil. Prin septembrie urmează să vedem iPhone 6 (display de 4.7 inch). Și phabletul Apple de 5.5 inch cred că va rămâne la capitolul de zvon, momentan.

Clipul cu pricina:

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.