Oppo Reno10 - lansare Romania Smartphone

Cele două telefoane ce tocmai s-au lansat oficial în țara noastră sunt deja disponibile comercial, prin partenerii OPPO – Altex, Digi, eMAG, Flanco, Orange și Vodafone. Cei ce aleg să cumpere în periaoda 20 iulie – 20 august 2023 un OPPO Reno10 5G sau un OPPO Reno10 Pro, se pot înscrie în concursul „Pregătește-te de vacanță cu OPPO Reno10”. Marele premiu al acestei campanii este o vacanță exotică de șapte zile pentru două persoane în Tenerife. Locul al doilea constă într-un city-break de trei nopți pentru două persoane la Barcelona, iar premiul al treilea într-un week-end de două persoane în România. Vă puteți înscrie și afla mai multe detalii despre concurs aici.

Concurs Oppo Reno10

Cele două smartphone-uri au fost deja prezentate la nivel de prime impresii de către Emil. Puteți afla mai multe despre OPPO Reno10 5G, dar și despre OPPO Reno10 Pro, iar eu aici vin cu câteva detalii despre ceea ce s-a dorit a fi scos la înaintare cu ocazia evenimentului de lansare națională.

Pe scurt, caracteristica principală a celor două telefoane se pare că este capacitatea de a captura fotografii tip portret de cea mai bună calitate. Sub sloganul „The Portret Expert”, OPPO Reno10 5G și OPPO Reno10 Pro promit să impresioneze cu camera de portret cu senzor Sony IMX709 RGBW de 32MP. Acesta stă în spatele unor lentile cu distanță focală echivalentă full-frame de 47mm.

Portretele realizate cu această cameră se pare că vor fi „naturale și nedistorsionate, cu un realism uimitor. În plus, senzorul IMX709 RGBW al camerei este capabil să capteze mai multă lumină, permițând utilizatorilor să facă portrete luminoase și clare chiar și în medii întunecate.”

Oppo Reno10 - lansare Romania

Seria Oppo Reno10 5G introduce în premieră Portrait Expert Engine, ce folosește algoritmii de AI de la OPPO și alte tehnici avansate de procesare a imaginii, prin care sunt promise portrete impecabile, cu adevărat fidele, cu doar câteva clicuri simple în modul Portret actualizat. Pentru a scoate în evidență subiectul față de fundal, utilizatorii au la dispoziție opțiunea de a schimba virtual setarea diafragmei între f1.4 și f16.

Oppo Reno10 - lansare Romania

Ambele telefoane vin cu încărcare rapidă pe fir SUPERVOOC, cu 67W la OPPO Reno10 5G și cu 80W la Reno10 Pro. Tehnologia Battery Health Engine, proprietară OPPO, garantează o încărcare rapidă care nu afectează durata de viață a bateriei.

Ecranele sunt identice în ambele cazuri, cu 6.7 inch în diagonală, rezoluție Full HD+ și rată maximă de refresh la 120 Hz. Sunt display-uri curbate pe margini, cumva design-ul emblematic al smartphone-urilor din seria Reno.

Cele două telefonae vin în câte două nuanțe pentru carcasă. Silvery Grey este comună, în timp ce OPPO Reno10 5G mai poate fi ales în culoarea Ice Blue, pentru ca varianta Pro să mizeze și pe Glossy Purple.

Prețurile recomandate în magazinele partenere OPPO sunt de 2.300 de lei pentru Reno10 5G, respectiv 3.300 de lei pentru Reno10 Pro.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Huawei Pura 70 Ultra, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM pentru fotografii și Sony ZV-E10 pentru video.