Smartphone

Oppo pregătește un nou duet de telefoane mobile – Oppo F9 și F9 Pro și primele detalii au fost prezentate pe site-ul companiei chineze. 

Oppo și vivo fac parte din grupu BBK, iar în 2018 vor face primul pas și în Europa. De aici și interesul pentru produsele pe care le dezvoltă, lansează etc.

Oppo F9 Pro are un decupaj ușor diferit pentru notch. Până acum erau două modele: Essential Phone și iPhone X. Cu mențiunea că sunt telefoane Android ce mizează pe un notch a la iPhone X, dar pe dimensiuni variabile. Nu avem un standard adoptat la scară, fiecare producător în funcție de panel & soluțiile implementate a mizat pe un decupaj mai mare sau mai mic.

Oppo F9 Pro aș spune că este o combinație între ce găsim pe Essential Phone și iPhone X, iar notch-ul are forma literei V.

Alta aspect important, F5 Pro va sosi cu tehnologia de încărcare rapidă VOOC, iar 5 minute de încărcare ar fi suficiente pentru 2 ore de convorbiri. Culoarea carcasei are un gradient de la roșu spre violet, dar nu se știe exact dacă avem un pattern sau reacționează în funcție de lumină și unghiul de vizualizare.

Sursa: Oppo.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.