Smartphone

Am spus de multe ori că vom avea suprize din partea companiilor localizate în China. A fost Xiaomi cu al său Mi-Two care va începe a fi fabricat din a doua parte a lui septembrie: display HD de 4.3 inch, primul smartphone anunțat cu Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 / 32 GB spațiu de stocare, cameră de 8 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli, baterie de 2000 mAh, 145 gr., 10.2 mm grosime. Totul la un preț care în China se situează în jurul a 220 – 230 euro. 

Chen Mingyong ocupă funcția de CEO la Oppo Mobile a anunțat că noul lor vârf de gamă cu procesor quad-core – Oppo Find 5 va dispune de un display de 5 inch cu display la 1080p cu 441 ppi.

Știți că la un momemt dat se vorbea că HTC are în pregătire un phablet de 5 inch la 1080p și spun sincer că îl credeam un zvon nerealist, dar uite că dacă Oppo Find 5 are așa ceva nu văd de ce nu ar reuși compania taiwaneză să aducă ceva similar.

Ce specificații tehnice ar mai ascunde Oppo Find 5:

– procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core, 2 GB memorie RAM;

– Android 4.1 Jelly Bean;

– cameră de 12 Megapixeli;

– baterie de 2500 mAh.

O să spuneți că este irelevant pentru România, dar Xiaomi a declarat prin CEO-ul său că ia în calcul din 2013 și ofensiva europeană. Dacă Oppo Find 5 va cuceri piața chineză și la device-ul de mai sus va aduce un preț bun s-ar putea să eclipseze și phabletul HTC care s-ar putea să ascundă aceleași specificații hardware.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.