Smartphone

Chinezii de la Oppo au prezentat primele informaţii şi primele fotografii cu Oppo Find 5, un smartphone de 5 inch cu un display FullHD despre care se spune că va fi lansat oficial la mijlocul lunii noiembrie.

Oppo Find 5 este un smartphone de 5 inch cu o grosime de doar 6.9 mm, fiind categorisit ca unul dintre cele mai subţiri telefoane din lume. Terminalul dispune de un procesor quad-core Qualcomm APQ8064 tactat la 1,5 GHz, 2 GB de RAM, cameră foto de 12 megapixeli cu senzor marca Sony, o baterie de 2.500 mAh şi desigur noua versiune software Android 4.1 Jelly Bean. Oppo Find 5 este al doilea telefon din lume cu display FullHD, după ce ieri HTC a prezentat primul model cu asemenea ecran, HTC J Butterfly.

Oppo Find 5 va costa aproximativ 480 de dolari în varianta cu memorie de 16 GB şi 520 de dolari în varianta cu memorie de 32 GB. Din păcate, ca şi HTC J Butterfly, Oppo Find 5 se pare că va fi disponibil doar în ţara de baştină, în cazul de faţă China. Modelul va fi destinat special operatorului de telefonie mobilă China Unicom. Abia aştept să ajungă un asemenea smartphone şi în Europa şi să vă prezentăm un review în exclusivitate pe gadget.ro. Până atunci însă, le admirăm doar din pozele asiaticilor.

Sursa: micgadget.com