Smartphone

O altă companie chinezească începe să îşi facă timid apariţia şi pe piaţa din Europa. Vorbim despre cei de la Oppo, companie care a deschis primele „uşi” în Rusia şi Republica Moldova.

De câteva zile, unul dintre cele mai bune smartphone-uri din portofoliul lor, Oppo Finder X907, este disponibil la comandă în Republica Moldova la un preţ de 6.000 lei moldoveneşti (aproximativ 2.000 RON). Ce este important de menţionat la acest telefon este faptul că reprezentanţa Oppo din Republica Moldova are de gând să îl aducă spre vânzare şi în ţara noastră în viitorul apropiat. Din păcate preţul este extrem de piperat pentru ce oferă acest telefon şi nu cred că va avea mare succes în România (nici în Republica Moldova).

Dar până va fi lansat şi pe meleagurile mioritice, haideţi să vedem ce ne oferă Oppo Finder X907:

– procesor dual-core Snapdragon S3 Qualcomm tactat la 1,5 GHz (în condiţiile în care la acest preţ găsim o gamă variată de smartphone-uri cu procesor quad-core)

– display de 4,3 inch Super AMOLED Plus cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli şi 217 ppi

– accelerator grafic Adreno 220

– 1 GB memorie RAM + 16 GB memorie internă ce poate fi extinsă cu un card microSD

– Cameră foto de 8 megapixeli + cameră secundară de 1,3 megapixeli

– Androd 4.0.3 Ice Cream Sandwich

– microUSB, Wi-Fi, Bluetooth 2.0, GPS etc.

Dacă specificaţiile tehnice nu impresionează, Oppo Finder X907 excelează la capitol grosime (doar 6.65 mm) şi la capitolul design. Smartphone-ul este fabricat din metal, plastic şi sticlă protejată de Gorilla Glass.

Îşi merită Oppo Finder X907 cei 2.000 de lei?

oppo