Smartphone

Pe 10 aprilie producătorul chinez Oppo va anunţa o nouă serie de smartphone-uri, Reno. Primul device se va numi chiar Oppo Reno şi va avea o caracteristică inedită: cameră frontală tip periscop cu un sistem de deschidere diferit (pe spate pare a semăna cu o coadă de rechin).

Se pare că Oppo Reno va fi disponibil în două versiuni: una mid-range cu Qualcomm Snapdragon 710 şi cameră foto duală şi una flagship cu Qualcomm Snapdragon 855 şi cameră foto triplă. Ambele smartphone-uri vor beneficia de un senzor foto principal de 48 Megapixeli Sony IMX586 cu sistem de zoom lossless 10x şi un sistem de răcire bazat pe foaie de grafit. Varianta de top ar urma să existe şi într-o versiune 5G cu până la 12 GB RAM.

O noutate pregătită de Oppo pentru acest device va fi asistentul vocal dezvoltat in-house denumit Breeno. Rămâne de văzut cât de bine optimizat va fi.

Cum vi se pare acest tip inedit de sistem periscop ?

Sursa: fonearena.com

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: OppoOppo Reno

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.