Smartphone

În vara acestui an Oppo a lansat în România seria de smartphone-uri Reno 10. Aceasta este formată din două telefoane, modele care au primit din partea noastră articole tip hands-on – Oppo Reno10 şi Reno10 Pro.

Cel din urmă a fost apreciat şi de către Asociația Expert Imaging and Sound (EISA), o coaliție formată din 59 dintre cele mai renumite publicații de electronice de consum din lume. Oppo Reno10 Pro a primit din partea acesteia premiul EISA Consumer Smartphone 2023-2024.

“Cu ecranul OLED curbat cu rată de refresh de 120 Hz, Oppo Reno10 Pro impresionează consumatorii prin calitatea imaginilor redate. Mai mult, procesorul Snapdragon 778G și memoria RAM generoasă de 12GB, permit o performanță impresionantă, ceea ce înseamnă că telefonul este capabil să facă față celor mai solicitante aplicații și jocuri. Iar când vine vorba de rezistență, se mândrește cu o baterie de 4600 mAh care poate fi încărcată complet în câteva minute cu încărcătorul rapid de 80W de la Oppo. Reno10 Pro iese în evidență, de asemenea, prin arhitectura cu trei camere foto – o cameră principală de 50MP cu stabilizare optică a imaginii, împreună cu teleobiectivul de 32MP și obiectivul ultrawide de 8MP, care oferă flexibilitatea de a realiza fotografii și videoclipuri uimitoare în orice situație. Oppo a livrat cel mai bun smartphone pentru publicul larg, îmbinând frumusețea cu viteza și versatilitatea.”, a declarat Paul Miller, președintele EISA.

OPPO Reno10 Pro este disponibil în România prin partenerii Oppo – Altex, Digi, eMAG, Flanco, Orange și Vodafone, iar preţul recomandat este de 3299 lei.

Categorii: oppo
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.