Smartphone

Oppo pregăteşte seria de smartphone-uri flagship Oppo Reno8, aceasta urmând a fi formată din cel puţin două modele – Oppo Reno8 şi Oppo Reno8 Pro.

Varianta standard a apărut de curând într-o randare detaliată, imagine care ne confirmă ceva ce bănuiam deja – designul inspirat din OnePlus 10 Pro. Se pare că Oppo Reno8 va avea aceeaşi estetică, cu menţiunea că ecranul va fi unul plat, în timp ce versiunea Pro va prelua aproape în întregime liniile de design de pe OnePlus 10 Pro.

Interesant este că la câteva ore de la publicarea acestei randări, preşedintele OnePlus China, Louis Li, a declarat că vorbim de un fake. Sunt foarte curios dacă este adevărat acest lucru, mai ales că echipa de design din spatele Oppo şi OnePlus este aceeaşi.

Pentru Oppo Reno8 avem şi câteva specificaţii hardware vehiculate:

  • ecran AMOLED de 6.55 inci cu rezoluţie FullHD+ şi rată de refresh de 120Hz;
  • cameră foto triplă cu senzor principal Sony IMX766 de 50 Megapixeli

Mai multe detalii despre seria Oppo Reno8 vom afla în perioada imediat următoare, mai ales că o lansare oficială este probabilă mai spre luna iunie.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: oppo
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.