Telefoane Mobile

În timp ce marii producători ai lumii se întrec în lansarea de smartphone-uri care de care mai performante, doi producători chinezi, Oppo şi Gionee, se întrec în lansarea de telefoane foarte subţiri. Oppo deţine cel mai subţire device cu tehnologie LTE (Oppo R3 – 6.3 mm grosime), în timp ce Gionee se laudă cu cel mai subţire smartphone din lume la ora acuală (Gionee Elife – 5.1 mm grosime).

Totuşi, Oppo nu sunt mulţumiţi cu acest statut şi conform unor informaţii din China, aceştia se pregătesc să lanseze un smartphone cu o grosime de, atenţie, 4 mm. Aceleaşi surse afirmă că acest device va fi lansat în câteva săptămâni, poate chiar pe 29 octombrie când, conform unui teaser, Oppo va lansa două noi smartphone-uri.

Pentru a fi atât de subţire, viitorul telefon ar trebui să utilizeze cele mai noi tehnologii existente la ora actuală şi cu siguranţă va avea un preţ de achiziţie destul de piperat. Nu înţeleg de unde goana aceasta după grosimi de câţiva milimetri, atât timp cât încă nu există o luptă în ceea ce priveşte cea mai ridicată autonomie.

oppo

Sursa: GizChina.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.