Smartphone

Producătorul chinez Oppo şi-a găsit un aliat puternic în Europa, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii din lume: Vodafone.

Începând cu luna aceasta în magazinele online şi offline Vodafone din Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda vom găsi o gamă variată de smartphone-uri Oppo, printre cele mai importante fiind modelele 5G din seriile Find X, Reno și modelele seriei A.

„Dispozitivele performante OPPO împreună cu rețeaua performantă Vodafone vor oferi clienților multiple opțiuni când vine vorba de exploatarea potențialului tehnologiei 5G. Parteneriatul Vodafone cu OPPO aduce împreună portofoliul lor de produse atractive cu dezvoltarea noastră în 5G din piețele europene și nu numai.” a declarat Ahmed Essam, Group Chief Commercial Operations and Strategy Officer în cadrul Vodafone Group.

Din păcate în comunicatul de presă nu avem niciun cuvânt despre telefoanele Realme şi cum vorbim despre un entitate diferită sunt mai mult ca sigur că Realme nu face parte din această înţelegere.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.