Diverse

Pe 17 noiembrie Oppo va organiza conferinţa anuală Oppo Inno Day 2020 în cadrul căreia vor fi prezentate cele mai noi idei şi inovaţii ale companiei chineze.

Tony Chen, Fondator și CEO OPPO și Levin Liu, Vicepreședinte și Director al Institutului de Cercetare OPPO, vor prezenta evoluțiile tehnologiilor dezvoltate de companie, precum și filosofia de business în noua eră. De asemenea, în timpul evenimentului, vor fi prezentate cele mai noi trei concepte de produs.

Unul dintre aceste concepte va fi smartphone-ul cu ecran rulabil. Practic acest telefon va fi capabil să îşi mărească ecranul de la o dimensiuni mai mică la una mai mare, iar ulterior să revină la forma iniţială. Din schiţele iniţiale ştim că device-ul se extinde doar pe verticală.

Un alt concept va fi cel al smartphone-ului cu încărcare rapidă la 125W. Această idee nu este nouă şi cel mai probabil anul viitor vom vedea şi primul telefon destinat comercializării cu această tehnologie la bord.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.