Orange

Este o întreagă nebunie a comunicatelor legate de Black Friday. Orange nu avea cum să nu ia în calcul acest trend și promite o Vinere Neagră prelungită între 19 – 25 noiembrie sub sloganul Black Week și reducerile ajung până la 90%.

Campania Orange se desfășoară exclusiv online pe Orange.ro și la reducere sunt telefoane, tablete, laptopuri, căști bluetooth, carduri microSD, huse, rucsacuri, camere foto, GPS-uri, HDD-uri. Fiecare zi va aduce noi oferte și reduceri, în limita stocului disponibil.

Am vrut să ducem conceptul de Black Friday mai departe şi să le oferim tuturor vizitatorilor posibilitatea de a-şi alege produse la reducere pe durata întregii săptămâni.” a declarat Ana Niculae, Online Division Manager, în cadrul Orange România.

Mai multe detalii pe Orange.ro.

Categorii: orange

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.