De câteva zile cei de la Orange au venit cu o ofertă care să ia gura târgului – cartela sim gratuită. Oricum, din câte ştiu, Orange este lider în ceea ce priveşte numărul de abonaţi din România. Nu sunt clientul lor – Vodafone şi Cosmote pe moment iar în viitor apropiat doar Cosmote. 
         Pare a fi o măsură disperată de a aduna un număr mai ridicat de persoane către Orange – în special tineri care folosesc internetul( comandă cartela şi sunt foarte atenţi la cât costă convorbirile – dacă vorbesc şi mult). 
        Nu cred că va avea success – în alegerea unei cartele sau abonament contează foarte mult câţi prieteni ai în reţeaua respectivă( căci majoritatea minuteleor gratuite sunt în reţea). Aşa că Orange va fi lider în continuare în anumite regiuni ale ţării. 
         Sunt curios dacă Cosmote îşi va schimba ofertele, grafica după achiziţia T-Mobille – nu au anunţat nimic clar. 
         Să vedem avantajele:
– la activarea cartelei 10 mesaje şi 10 minute în reţea
– 10 minute şi 10 mesaje scrise, în reţea, pentru fiecare euro încărcat
– bonus lunar: jumătate din valoarea primei reîncărcări între 4 şi 25 de euro
          Update: Am comandat, adineauri, cartela respectivă să mă conving că nu este o ţeapă românească( la Adevărul şi faimoasa lor colecţie am precomandat nişte cărţi, de vreo 3 – 4 săptămâni şi nu au binevoit să le trimită sau să dea un mail explicativ).

Categorii: orange

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.