Retelistica

În acest sfârşit de săptămână Orange a anunţat lansarea unei noi semnături de brand în România. Lansată la nivel de grup în ianuarie 2024, „Orange e aici” reflectă promisiunea companiei de a fi mereu acolo pentru clienții săi, în fiecare pas de interacțiune, prin servicii de înaltă calitate, prin acces facil la cele mai rapide rețele mobile și de fibră, dar și la cele mai performante soluții tehnologice, totul într-un mod personalizat, la tarifele potrivite.

Prin noua semnătură de brand, Orange încearcă să se apropie şi mai mult de clienţii săi, oferindu-le acestora un pachet complet de servicii care să pună accent pe simplitate şi pe un raport calitate-preţ excelent.

Această schimbare strategică vine ca răspuns la evoluția rapidă a industriei telecomunicațiilor, la nevoia din ce în ce mai mare de diferențiere și din dorința de a răspunde mai bine cerințelor utilizatorilor. În același timp, noua direcție comercială își propune să demonstreze clienților că accesul la cele mai bune tehnologii şi servicii va fi mai accesibil ca până acum.

Simplu, deschis, dinamic, prietenos și onest sunt doar câteva dintre calitățile care definesc brandul Orange, un brand care este alături de români de peste 20 de ani. Astăzi suntem ghidați de aceleași valori pe care le întărim cu o nouă direcție de comunicare, mai bine conectată la dorințele și aspirațiile clienților noștri. De aceea, “Orange e aici” reprezintă mai mult decât un slogan. Este o declarație de intenție, ce exprimă promisiunea Orange de a fi prezent în viața clienților săi, oferindu-le mereu suportul și soluțiile de care au nevoie, pentru a face mai mult din tot ceea ce își doresc, a declarat Julien Ducarroz, CEO Orange România.

Cu această nouă semnătură de brand Orange încearcă să ne transmită că este aici pentru noi, clienţii săi. Abia aştept să văd la toamnă cât de „aici” este pentru mine la prelungirea abonamentului 😅😅😅.