Aveţi două imagini, via zf.ro, în care observaţi dinamica companiilor de telefonie mobilă din ţara noastră. Plutonul fruntaş este format din Orange, Vodafone şi Cosmote plus Romtelecom.

Orange domină clasamentul fiind singura companie a cărei cifră de afaceri trece de pragul psihologic de 1 miliard de eur iar la profit de cel e 250 milioane euro. Vodafone îi suflă în coastă dar mai are de recuperat. Cosmote este la mare distanţă (poate şi pentru că ei sunt singuri ce oferă discounturi cu adevărat). Rămân uimit că RCS şi RDS au avut profit. Mă gândeam că Liga I a fost o pălărie prea mare pentru ei. UPC este mai la pământ decât credeam. Romtelecom bănuiesc că îşi trage seva din serviciile de internet plus televiziunea digitală. 
Pe viitor mizez pe Cosmote care sigur va continua să se dezvolte agresiv după ce şi-au adus în portofoliu prin achiziţia Zapp şi o licenţă pentru servicii 3G. 

Categorii: orangevodafone

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.