Smartphone

Orange Gova a fost listat în magazinul online al operatorului telecom. Este cel mai ieftin smartphone cu conectivitate 4G din țara noastră, 155 euro fără semnarea unui contract.

Specificații detaliate pentru Orange Gova:

– display IPS de 4.5 inch cu rezoluție 540×960 pixeli;

– procesor quad-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.3 Jelly Bean;

– 4G cu viteze în download de până la 150 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 5 Megapixeli, autofocus, LED flash;

– baterie de 2000 mAh, 145 gr., 7.9 mm grosime.

Este oferit gratuit cu Pantera 23 / 23 euro pe lună, minute nelimitate în rețea, 500 minute pentru apeluri primite în roaming, SMS-uri nelimitate în rețea, SMS-uri naționale nelimitate, 500 de mesaje scrise valabile internațional și în roaming și 1.5 GB trafic de date.

Abia aștept să-i redactez review-ul. Este un smartphone de tip best buy care merită a fi cumpărat pentru raportul preț / specificații + tehnologia 4G la un cost infim.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.