Smartphone

La MWC 2013 au fost prezentate trei telefoane sub brandul Orange: Nivo, San Remo și Orange Lumo. Două dintre ele au și ajuns în portofoliul Orange România: Orange Nivo și Orange San Remo. Impresionează prin raportul preț / performanță.

Presupun că Orange Lumo va sosi în viitorul apropiat. Mai ales că Orange are licență 4G și va dori să o scoată în față, iar Orange Lumo poate fi poziționat drept cel mai ieftin smartphone cu conectivitate 4G.

Specificațiile lui Orange Lumo:

– display de 4.5 inch cu rezoluție qHD / 540×960 pixeli;

– procesor Qualcomm MSM8930 dual-core la 1.2 GHz, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.1 Jelly Bean;

– 4G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;

– cameră de 8 Megapixeli ce filmează la 1080p cu 30 fps și frontală de 1.3 Megapixeli;

– baterie de 2100 mAh, 143 gr. și 9.64 mm grosime.

Prețul fără semnarea unui contract ar trebui să se situeze sub 1200 de lei. Revin cu mai multe detalii din momentul debutului său în oferta Orange.

Orange-Lumo

Categorii: orange
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.