Orange are în ofertă pe lângă telefoane de top şi nume mai puţin cunoscute precum acest Malibu. Nu are nimic exotic în el având un design simplu, robust, anost. Preţul la liber este de 58 euro (220 – 240 lei).
Pentru aceşti bani vă delectează cu:
– cameră de 2 Megapixeli cu zoom 8x;
– ecran cu 262k culori, rezoluţie 240×320 pixeli;
– greutate de 90 grame, baterie de 1000 mAh, grosime de 13 mm;
– memorie internă de 10 Mb şi suport pentru microSD;
– miniUSB, radio FM, mp3 player;
– 3G, EDGE, GPRS;

Ads

Cu siguranţă telefonul face suma investită în el. Lista de specificaţii tehnice nu este deloc săracă. Handsetul este promovat sub brandul Orange pentru că românilor numele producătorului Huawei nu le spune nimic. Nu funcţionează decât în reţeaua ce îl pune la vânzare.

Update: Pe site-ul Orange UK observ o groază de alternative low-cost botezate după locaţii celebre – Orange Lisabona, Orange Rio, Orange Miami (ZTE Cute care la Cosmote este promovat Cosmote Cute). Unele dintre ele sunt interesante şi poate vor poposi şi în ţara noastră. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.