Diverse

Orange Money este un produs pe care compania franceză mizează în mod deosebit, iar de curând l-au făcut accesibil și pentru orice client de telefonie mobilă din România.

Poți deschide un cont nou, direct din aplicația mobilă (disponibilă în App Store și Google Play). Înrolarea se face 100% online, în câteva minute vei avea un cont curent digital cu IBAN propriu. De aici poți solicita emiterea unui card de debit virtual.

Printre beneficiile Orange Money:

  • transferuri internaționale în 16 valute, fără comision și la un curs avantajos;
  • card de credit Orange Money cu aprobare a liniei de credit, semnare etc – direct de pe smartphone;
  • poți cere emiterea unui card fizic – online sau în magazine;
  • plăți contactless cu telefonul și smartwatch-ul prin Orange Pay, Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay și Fitbit Pay;
  • fără comisioane pentru plățile de facturi sau retrageri de numerare la ATM;

Sunt și câteva oferte pregătite de către Orange:

  • bonusuri de bun-venit de până la 150 lei pentru plățile cu cardul de debit sau credit sau pentru plățile de facturi, până la 30 septembrie;
  • cei ce fac o plată de minim 10 lei prin cardul de debit sau credit intră în tragerea la sorți pentru premiul zilnic de 1000 euro (90 de premii în perioada campaniei).

Declarație oficială:

Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui produs digital este accesbilitatea, de aceea astăzi deschidem aplicația Orange Money către întreaga piață din România. Venim cu o soluție pentru servicii financiare digitale deja testată în rândul clienților Orange și construită în baza informațiilor primite de la ei. Scopul nostru este să oferim o experiență simplă, intuitivă, în folosul utilizatorilor, care să le aducă beneficii și să reducă din anxietatea pe care românii o au vizavi de produsele bancare.” – Haris Hanif, CEO Orange Money

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.