Telefoane Mobile

Orange aduce un nou smartphone Android în oferta sa. Este vorba de Orange Nivo. Specificațiile sale tehnice sunt destul de bune și merge a fi încadrat în segmentul mid-range.

Orange Nivo costă 1 euro cu abonamentul Cangur 18 pe doi ani de zile.

Specificațiile hardware pentru Orange Nivo: display de 4 inch cu rezoluție 480×800 pixeli, procesor Qualcomm MSM8225 dual-core la 1 GHz, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD. Rulează Android 4.1 Jelly Bean.

Camera foto dispune de un sezor de 5 Megapixeli și 0.3 Megapixeli în partea frontală. Filmează la 720p cu 30 fps. La capitolul conectivitate punctează prin 3G cu viteze de download de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 2.1, microUSB, jack de 3.5 mm.

Bateria lui Orange Nivo este de 1430 mAh, 120 gr. și 10.4 mm grosime. Pare a fi un rival pentru HTC Desire X. Ni s-a promis un Orange Nivo la review și cât de curând veți regăsi toate detaliile vis-a-vis de acest smartphone ce la prima vedere promite mult.

Credit foto

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.