Apple

Orange a lansat o facilitate extraordinară atât pentru clienții pre-pay cât și pentru abonații lor. Pe toată suprafața subterană a metroului aceștia au posibilitatea de a folosi gratuit internetul.

Oriunde s-ar afla în drumul cu metroul, bucureștenii care dețin o cartela sau un abonament Orange pot folosi gratuit internetul la viteze 3G. Singurele condiții pe care trebuie să le îndeplinească sunt configurarea VPN-ului cu numele „net” și deținerea unui telefon capabil să folosească rețeaua de date.

Dacă cei care nu folosesc de regulă internetul pe mobil faptul că nu vor fi taxați este un lucru sigur și vizibil, cei care au deja un abonament (limitat) de date ar putea avea nelămuriri cu privire la cât de gratuit este acest serviciu. Pentru cei care au deja un abonament de date la Orange „traficul realizat la metrou nu se contorizează” susține Mihai, unul dintre membrii echipei Orange.

Dacă până acum, în timpul deplasării cu metroul,  existau căderi de rețea, sau semnal slab cât pentru o conexiune EDGE, acum internetul se mișcă foarte repede la metrou. De acum înainte, clienții Orange vor putea avea parte de o „experiență” 3G pe toată durata călătoriei subterane.

Iată o fotografie pe care am realizat-o astăzi în metrou: