Smartphone

Am dorit să prezint şi un smartphone entry-level cu Android. Orange ne-a trimis modelul Pasadena care în esenţă este un Alcatel OT-918 rebranduit. Pe spatele lui Pasadena se vede logo-ul One Touch, iar după ce scoţi bateria scrie direct – Alcatel OT-918. 

Specificaţiile tehnice pentru Orange Pasadena:

– ecran TFT capacitiv de 3.2 inch cu rezoluţie 320×480 pixeli;

– procesor single core de 650 MHz, 256 MB RAM, 512 MB ROM, 150 MB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– Android 2.3.5 Gingerbread;

– 3G cu viteze de până la 14.4 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;

– cameră foto de 3 Megapixeli, fără cameră frontală;

– baterie de 1300 mAh, 123 gr. și 12.1 mm grosime.

Pachetul său conține: telefonul Pasadena, bateria de 1300 mAh, cablu microUSB – USB 2.0, încărcător cu adaptor pentru USB 2.0, căști clasice pe jack de 3.5 mm, ghid de utilizare, manual Orange.

Mi s-a părut interesant cât de ușor poate fi transformat din alb în negru printr-un capac de plastic și o margine de plastic care poate fi înlocuită / înlăturată. Pe alb parcă place și mai mult. Materialele utilizate sunt decente și mai multe detalii vor sosi în review.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.