Retelistica

Orange România a prezentat cea mai nouă ofertă pentru utilizatorii de cartele PrePay. Aceasta este valabilă în perioada 1 iulie – 31 august cu posibilitate de prelungire.

Mecanismul campaniei este foarte simplu: alege o opţiune PrePay de minim 6 euro şi primeşti automat 100 GB bonus internet pe mobil valabil 100 de zile. În plus, dacă reîncarci sau activezi o cartelă prin My Orange ai un extra bonus, internet pe mobil nelimitat timp de 7 zile (extrabonusul poate fi activat din contul My Orange).

Important de menţionat este că dacă vă doriţi ca bonusul de 100 GB să fie valabil şi în roaming SEE, trebuie să activaţi o opţiune de minim 10 euro.

Ce primiţi pentru opţiunea minimă de 6 euro ?

  • nelimitat minute şi SMS-uri în reţea;
  • 2000 minute naţionale şi internaţionale;
  • 6 GB internet pe mobil din care 4 GB în roaming SEE + 50 GB bonus valabil 30 zile.

Informaţii despre noua campanie găsiţi pe orange.ro sau în contul My Orange. Situaţia bonusurilor primite se mai poate verifica şi apelând 333.

Categorii: orange
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.