Retelistica

Nu este o glumă, chiar dacă în titlu apare data de 1 aprilie, ci este o informare cât se poate de serioasă trimisă de Orange Romania Communications (fostă Telekom) către abonaţii săi.

Din păcate începând cu 1 aprilie 2023 abonamentele fixe şi mobile vor fi scumpite cu 1 euro TVA inclus. Dacă aveţi mai multe servicii / abonamente contractate, veţi primi această creştere pentru fiecare dintre acestea.

Iată cum arată un exemplu de notificare trimisă clienţilor:

„Salut,
Pentru a putea menține o calitate ridicată a serviciilor pe care ți le oferim, în contextul creșterii constante a costurilor de furnizare a serviciilor mobile și fixe, din data de 1 aprilie 2023 valoarea abonamentelor tale de pe contul ********** va fi majorata cu 1 euro (TVA inclus) pentru fiecare serviciu. Majorarea valorii abonamentului nu modifica perioada contractuala actuala. Celelalte condiții contractuale raman neschimbate.

Ne dorim să rămâi în continuare clientul nostru, însa, dacă nu ești de acord cu aspectele de mai sus, poți renunța la contract în 30 (treizeci) de zile de la primirea acestei notificari, fără a plăti penalități / despăgubiri. Pentru aceasta, ne poți contacta prin e-mail la adresa rezilieri@orange.com, printr-o notificare transmisa catre Orange Romania Communications S.A., la sediul din Calea Victoriei, Nr. 35, Sector 1, București, 010061, sau in magazinele Orange. 

Dacă renunți la contract și detii echipamente închiriate (de exemplu echipamentele tv și/sau internet), ai obligația de a le returna într-un magazin Orange Romania Communications în termen de 5 (cinci) zile de la încetarea contractului. În lipsa unui răspuns din partea ta, vom considera că ești de acord cu implementarea modificărilor la data anunțată mai sus.

Cu prietenie,
Echipa Orange Romania Communications.”

Foarte important de menţionat este că aceste modificări se aplică doar abonaţilor Orange Romania Communications (adică fostul Telekom), nu şi abonaţilor Orange Romania.

Sursa: media-max.ro