Software

Orange România a anunţat lansarea serviciului HD Voice Plus, o premieră atât în ţara noastră, cât şi la nivel de grup. Prin intermediul noii tehnologii, apelurile 4G vor fi mai clare, mai detaliate şi cu mai puţin zgomot de fundal.

Conform informaţiilor oferite de operatorul portocaliu, “gama de frecvențe audio transmise prin HD Voice Plus este dublă față de HD Voice, iar zgomotul de fundal este mult mai atenuat. Astfel, orice apel are o claritate similară cu experiența unui dialog față în față.”

Pentru a putea utiliza serviciul HD Voice Plus trebuie să te afli în aria de acoperire 4G şi să ai un telefon compatibil EVS (Enhanced Voice Services) – pentru început acesta va putea fi utilizat pe smartphone-urile LG G7, Huawei Mate 20 Pro, Samsung GALAXY Note9, Xony Xperia XZ2 şi Xperia XZ3 cumpărate din reţeaua Orange.

În luna februarie toţi utilizatorii acestor device-uri vor primi un update de soft care va permite realizarea de apeluri 4G prin serviciul HD Voice Plus.

Sursa: orange.ro

Categorii: orange

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.