Smartphone

Testez Orange Gova și review-ul urmează să fie pus în site în această seară sau mâine de dimineață. Între timp a fost anunțat un alt smartphone Orange cu 4G. Se numește Orange Rono și la momentul acesta nu am nicio informație legată de o eventuală disponibilitate a sa în țara noastră.

Am găsit câteva detalii legate de Orange Rono: display de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, grosime de 7.8 mm și spatele smartphone-ului imită fibra de carbon. Pe partea hardware s-a optat pentru un procesor Qualcomm quad-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare. Rulează Android 4.4 KitKat. Camera principală dispune de un senzor de 8 Megapixeli și cameră frontală de 1 Megapixel. Bateria este de 2300 mAh. 

Preț fără semnarea unui contract – 179 euro. Acestea ar fi primele informații legate de Orange Rono. Mi-aș dori să-l văd importat și în țara noastră. Ar crește concurența pe domeniul telefoanelor cu conectivitate 4G.

Orange-Rono-1

Sursa: Xatakandroid.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.