Smartphone

Prin Spania sunt comercializate câteva telefoane interesante sub brandul operatorului telecom. Fac referire la Orange Nura și Orange Fova, între timp pe lângă Orange Roya a debutat pe plan local și Orange Tado, observați o adevărată pleiadă de telefoane cu Android.

Preț Orange Tado fără semnarea unui contract – 88.99 euro / aprox. 400 lei.

Ce primești pentru această sumă?

– display de 4.5 inch cu rezoluție 480×854 pixeli;

– procesor MediaTek dual-core la 1.3 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD;

– Android 4.4 KitKat;

– 3G cu viteze de până la 21.6 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– cameră de 5 Megapixeli cu LED flash ce filmează la 720p;

– baterie de 1800 mAh, 9.1 mm grosime.

Într-o imagine de presă afișată în magazinul online al Orange se oferă și că producătorul lui Orange Tado este ZTE. Specificațiile sunt modeste, iar prețul de achiziție la liber este ușor cam mare. Mai interesant devine cu vreo prelungire de abonament de bază al Orange, iar device-ul fiind livrat în mod gratuit sau la un cost foarte mic.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.