Orange

Orange a lansat campania „Nelimiteză-te” cu ajutorul căreia deţinătorii unei cartele PrePay îşi pot alege o opţiune în funcţie de ce nevoi au: minute/SMS în reţea, minute/SMS în afara reţelei şi internet pe mobil. Aceasta este valabilă pentru cei care sunt înscrişi sau se înscriu în Orange Young.

Pe site-ul nelimiteaza-te.ro îţi poţi crea propria variantă de opţiune PrePay.  După ce ţi-ai ales minutele, SMS-urile şi MB de internet pe mobil, mai poţi selecta şi niste beneficii în plus precum site-uri preferate (m.prosport.ro, m.cancan.ro, m.yahoo.com, m.facebook.com etc.) la 25 de cenţi/site, oferte speciale ( TV pe mobil pentru 1 euro şi SMS nelimitat în reţea pentru 25 de cenţi) şi PrePay suporter care este GRATUIT.

De exemplu, am realizat o combinaţie de  1000 min şi 1000 SMS în reţea, 500 MB de internet pe mobil şi 90 minute naţionale şi internaţionale către fix + TV pe mobil, toate pentru doar 7,6 euro/luna (6,6 euro fără opţiunea de TV pe mobil). Personal mi se pare o ofertă de nerefuzat din partea celor de la Orange, mai ales că şi preţurile sunt bune.