Diverse

Acum două zile a fost anunțat Orange TV în mod oficial. Evenimentul a avut loc în București. Orange intră într-o zonă de business nouă pentru filiala locală și ambițiile lor sunt pe măsură. Orange este și cel mai mare operator local telecom din prisma numărului de clienți, peste 10 miloane.

Orange TV își face transmisia posturilor TV prin satelit. Vei avea nevoie de receiver HD, antenă, card TV și televizor. Antena are o formă pătrată și nu rotundă, de dimensiuni ceva mai reduse. Orange ne asigură că va oferi calitate și atunci când cerul este înnorat.

Mai sunt și alte costuri pe lângă abonamentele ilustrate mai jos. Orange percepe o taxă la instalare de 20 euro, activare Orange TV = 20 euro, taxă de activare suplimentară pentru un al doilea receiver de 10 euro. Dacă ești abonat Orange nu vei plăti taxele de mai sus.

Sunt mai multe pachete și poți avea reducere de 20 sau 30% dacă ai abonament Orange pe unul sau de la două SIM-uri în sus.

a. Local HD – 36 de posturi din care 6 canale HD – 5 euro;

b. World HD – 65 de canale TV din care 19 sunt HD – 8 euro;

c. Universe HD – 95 de canale TV din care 37 pe HD – 12 euro. 

Se adaugă chiria de 3 euro plătită lunar pentru receiver-ul HD + 2.5 euro dacă este activat un receiver HD suplimentar. Abonamentele de mai sus vor costa în felul următor:

A. Pentru cei care NU SUNT abonați Orange

1. Local HD – LUNAR = 5 euro + 3 euro / chirie receiver HD = 8 euro pe lună + la INSTALARE / o singură dată = 20 euro pentru instalare + 20 euro pentru activare.

2. World HD – LUNAR = 8 euro + 3 euro / chirie receiver HD = 11 euro pe lună + INSTALARE / o singură dată = 20 euro pentru instalare + 20 euro pentru activare.

3. Universe HD – LUNAR = 12 euro + 3 euro / chirie receiver HD = 15 euro pe lună + INSTALARE / o singură dată = 20 euro pentru instalare + 20 euro pentru activare.

B. Pentru cei care SUNT abonați Orange cu un SINGUR NUMĂR de telefon

1. Local HD = 4 euro + 3 euro = 7 euro pe lună;

2. World HD = 6.4 euro + 3 euro = 9.4 euro / lună;

3. Universe HD – 9.6 euro + 3 euro = 12.6 euro / lună.

C. Pentru cei care SUNT abonați Orange cu minim DOUĂ NUMERE de telefon

1. Local HD – 3.5 euro + 3 euro = 6.5 euro / lună;

2. World HD – 5.6 euro + 3 euro = 8.6 euro / lună;

3. Universe HD – 8.4 euro + 3 euro = 11.4 euro / lună.

Costurile de mai sus sunt valabile cu un singur receiver HD. Dacă optați pentru un receiver suplimentar se adaugă câte 2.5 euro / chirie lunară.

Mai multe fotografii în galeria de pe pagina de Facebook.

Lista posturilor TV pentru cele trei pachete Orange TV și alte detalii din pliant:

Pliant-Orange-TV-6

Orange TV va sosi pe televizor, PC sau laptop. Pe viitor se vor adăuga și smartphone sau tabletă. Pentru Orange TV pe PC merg majoritatea browserelor web: IE 8, 9 și 10, ultimele versiuni ale Firefox, Chrome sau Safari.

Orange TV pe PC sau laptop va fi disponibil din momentul în care a fost instalat pentru TV. Poate funcționa pe maxim 3 dispozitive, din care două simultan. Traficul de internet nu este inclus și depinde în funcție de abonamentele fiecăruia. Pentru a avea acces la Orange TV pe PC ai nevoie de un cont online Orange.

Canale disponibile pe PC / laptop:

– GSP TV;                          – România TV;                                – TVR 3;

– Kanal D;                         – Transilvania Live HD;               – TVR Internațional;

– Kiss TV;                         – Transilvania Look HD;              – TVR News;

– National 24 Plus;       – TVR 1                                               – Animal Planet HD;

– National TV;                 – TVR 2                                              – Discovery Channel;

– Disney Junior;                                           – TLC;

– Euronews;                                                   – Viasat Explorer;

– Eurosport HD;                                           – Viasat Nature;

– Eurosport 2 HD;                                       – Viasat History;

– Fuel TV HD;                                                – Nickelodeon HD.

– National Geographic HD;

– Minimax;

Orange mizează pe mult content HD și încearcă să-și atragă clienți din baza actuală formată pe telecom. Lipsesc posturile Digi și HBO. Digi-urile sunt importante mai ales pe partea de sport unde transmit de la Formul 1 până la Champions League, iar HBO pentru cei pasionați de filme mai noi, dar comozi și dispuși să le urmărească din fotoliul de acasă.

Categorii: orange

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.