Smartphone

Acum ceva timp a fost anunțat de către Orange, la nivel declarativ. Inițial l-am confundat cu Orange Lumo, dar este vorba de un alt smartphone. L-am redescoperit pe un banner din București.

Era afișat cu precizarea că în curând va ajunge în oferta operatorului telecom local. După interfața grafică pusă peste smartphone se vede clar că este un Huawei rebranduit. Emotion UI rulează pe Orange Yumo.

L-am regăsit și în oferta Orange Spania. Presupun că Orange Yumo din Spania va fi Orange Yumo și din țara noastră.

Specificații pentru Orange Yumo:

Orange-Yumo

– display de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

– procesor Qualcomm dual-core la 1.2 GHz, Adreno 305 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– 4G cu viteze de până la 100 Mbps în download, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 8 Megapixeli și cameră frontală;

– baterie de 2400 mAh, 150 de gr., 9.3 mm grosime.

Preț – 262 euro cu TVA inclus, în Spania.

Orange-Yumo-2

Se anunță a fi un smartphone Android de tip best buy și cred că din start va fi unul dintre cele mai bine comercializate telefoane cu tehnologia 4G din categoria mid-range.

Puncte PRO pentru Orange Yumo: display generos, baterie de 2400 mAh destul de ok având în vedere că integrează un CPU dual-core, preț excelent raportat la specificațiile sale.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.