Accesorii inteligente

Chinezii de la Otium se pregătesc să lanseze un smartwatch destul de interesant: Otium Z4. Conform ultimului teaser apărut pe pagina producătorului, Otium Z4 va dispune de un procesor quad-core, tehnologie FDD-LTE, senzor de amprentă şi va rula Android 4.4 KitKat.

Din punct de vedere al design-ului, deşi îmi plac ceasurile cu cadran rotund, acesta pare la prima vedere puţin cam mic, dedicat în special doamnelor şi domnişoarelor. Rămâne să vedem la momentul lansării oficiale dacă va atrage prin preţ şi aplicaţii software. De menţionat că va fi disponibil doar în China, însă acest lucru nu mai reprezintă o piedică atât de mare în zilele noastre.

Update: Din păcate informaţiile regăsite pe contul de Facebook al producătorului ne-au dus în eroare. Otium Z4 este un smartphone al acestei companii şi acesta dispune de cititor de amprentă, procesor quad-core şi Android 4.4 KitKat. Smartwatch-ul se numeşte Otium Ballon şi momentan nu cunoaştem informaţiile hardware ale acestuia.

Otium8

Sursa: Otium / Facebook

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.