Facebook

Socialbakers.com a dat un raport cu paginile de facebook din țara noastră sub formă de ingfografic. Se apropie și la noi un milestone important pentru rețeaua socială în țara noastră – 5 milioane de utilizatori. Până acum s-a ajuns la 4.9 milioane, dar aceste valori se schimbă în mod pozitive de la o zi la alta.

Aș remarca că nicio companie din it&c de pe plan local nu s-a încadrat în top 10 după numărul de fani. Știu că Nokia, Samsung, HTC au o prezentă constantă pe celebra rețea socială. Mai este loc de crescut. Mai multe detalii în infografic.

Sursa: ReFresh.ro

Categorii: facebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.