Smartphone

Noul smartphone al celor de la Panasonic, ELUGA Power ce a fost prezentat oficial în cadrul MWC Barcelona, este disponibil de astăzi la precomandă în Europa, momentan doar pentru locuitorii din Marea Britanie. Preţul este unul destul de piperat, de aproximativ 480 lire sterline (aproximativ 765 de dolari).

Panasonic ELUGA Power este un smartphone gigant, fiind foarte aproape ca mărime de Samsung Galaxy Note. Terminalul are un display LCD de 5.0 inch cu o rezoluţie de 720 x 1280 pixeli, cu o densitate a pixelilor de 294 ppi. Procesorul este unul Snapdragon S4 dual-core tactat la 1,5 GHz, memoria internă are o capacitate de doar 8 GB, dar aceasta poate fi extinsă cu un card microSD de până la 32 GB, camera foto este foarte puternică cu cei 8 megapixeli ai săi, iar bateria de 1800 mAh ar trebui să fie suficient de puternică să nu dezamăgească utilizatorii. Panasonic ELUGA Power mai prezintă Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS, ieşire miniUSB, NFC, DLNA.

Telefonul este rezistent la apă şi praf, deci nu aveţi de ce să vă faceţi griji din acest punct de vedere, iar sistemul de operare pe care va funcţiona smartphone-ul este Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Sursa: phonearena.com