Tablete

Nu este un produs de masă ci nișat, destinat celor care lucrează în medii mai dure în care este necesară o protecție suplimentară la contactul cu apa și praful.

 

Toughpad FZ-A1

Sistem de operare

Android™ 3.2

Procesor

Marvell® 1.2GHz dual core

Memorie

16GB

Memorie optională

Micro SD optional 32GB

RAM

1GB SDRAM

Ecran

500 nit, 10.1” XGA (4:3), multi-touch capacitiv cu strat anti reflexiv şi senzor pentru lumină ambientală încorporat

Durată de viată

10 ore (Baterie înlocuibilă de către departamentul IT)

Greutate

970 grame (2.13lbs)

Rezistentă la cădere

120cm

Ingress Protection

IP65

Temperatura de operare

–10 °C la 50 °C (operational)

Intrări

micro USB, micro SD, micro HDMI

Cameră

5MP (pe spate), 2MP (în faţă)

Conectivitate

3G, 802.11 a/b/g/n, Bluetooth v2.1 + EDR, Satellite GPS

Securitate

Securitate la nivel hardware, FIPS 140-2 Level 2 (familia SoC), slot de securitate Kensington

Dimensiuni

266.3mm x 17.0mm x 212.0mm,

Comunicatul de presă:

Cu o diagonală de 10 inchi, Toughpad FZ-A1 este ideală pentru cei care lucrează în conditii speciale precum aviaţia, construcţiile sau siguranţa publică. Seria va fi susţinută de un ecosistem care include o serie largă de accesorii profesionale, precum cele destinate montării pe vehicule sau toc ergonomic pentru hands-free. Panasonic şi partenerii săi pot oferi şi servicii profesionale cum ar fi management de proiect, imagistică şi asamblare.

În a doua jumătate a anului 2012, Panasonic va îmbogăţi seria Toughpad cu un nou model de tabletă de 7 inch.

„Consumatorii se bucură, de ceva vreme, de existenţa tabletelor fără a le putea însă utiliza în spaţiile destinate muncii din cauza limitărilor fundamentale legate de design. Acum, utilizatorii din mediul business şi din industrie pot beneficia de uşurinţa utilizării şi portabilitatea unei tablete. Toughpad preia din experienţa computerelor puternice Toughbook, experienţă pe care am dezvoltat-o începând cu anul 1996 şi pe care am canalizat-o către design-ul tabletei pentru spaţiul de lucru.”, a explicat Hiroaki Sakamoto, Managing Director, Panasonic Computer Products Europe.

Cu ce vine nou Toughpad?

Noua familie Toughpad este realizată astfel încât să aibă aceleaşi standarde de durabilitate precum seriile de laptopuri Panasonic Toughbook. Modelul Toughpad FZ-A1 are un rating de MIL-STD-810G pentru căderi de la distanţe de 120cm precum şi protecţie inclusă împotriva prafului şi apei. De asemenea, Toughpad FZ-A1 rezistă şi la temperaturi extreme. Toate acestea permit utilizarea tabletei în aproape orice situaţie. Toughpad FZ-A1 are, pe lângă procesorul obişnuit, şi un procesor dedicat securităţii, puternic şi sigur. CPU-ul de securitate permite criptarea datelor şi programelor, VPN îmbunătăţit, management pentru autentificare şi boot-are securizată. Nivelul sporit de securitate înseamnă că  securitatea sistemului Toughpad va fi conform FIPS 140-2  nivelul 2. Toughpad FZ-A1 este dotat cu Bluetooth® v2.1 + EDR, 802.11a/b/g/n Wi-Fi, GPS şi, opţional, conexiune 3G, oferind o viteză de download de până la 21Mb/s.

Noua tableta are o luminozitate ridicată, 10.1” XGA, multi-touch şi ecran anti-reflexie. Muncitorii  din domenii precum aprovizionare, logistică, utilităţi sau domeniul militar pot citi cu uşurinţă documentele sau datele de care au nevoie şi pot folosi device-ul chiar şi în lumina puternică a soarelui. Toughpad FZ-A1 include un digitizer activ care înregistrează presiunea, direcţia şi viteza, împreună cu semnătura, astfel încât semnarea unui document va avea o valoare legală mai ridicată.

Modelul are o autonomie de lucru de 10 ore, iar bateria poate fi înlocuită. (Panasonic recomandă ca bateria să fie înlocuită de echipa de suport IT). Deoarece Toughpad este realizată de liderul mondial de computere mobile rezistente, beneficiază de un avans în ceea ce priveşte accesoriile de lucru de la partenerii noştri, care include:

  • Suport ergonomic şi genţi pentru utilizarea de zi cu zi.
  • Sistem puternic de încărcare.
  • Încărcătoare cu mai multe ieşiri, mai multe tablete Toughpad pot fi încărcate simultan.
  • Soluţii pentru montarea pe vehicule.
  • Suport pentru birou.

Servicii

Panasonic oferă clienţilor Toughpad o arie vaste de servicii profesionale, inclusiv management de proiect, imagistică şi asamblare.

Toughpad FZ-A1 va fi disponibil din primăvara anului 2012, la un preţ estimativ de €850 + TVA pentru modelul standard şi €999 + TVA pentru modelul 3G.Toughpad vine cu o garanţie de 3 ani.