Arhiva-Resurse
Panasonic Corporation prezintă conceptul “Smart Solutions” la Consumer Electronics Show 2012 (CES 2012), târg internațional de produse electronice de consum ce va avea loc în perioada 10-13 ianuarie la Las Vegas.

Conceptul Panasonic Smart Solutions ce va fi prezentat la standul Panasonic de la CES (Central Hall #9405 & #9808) cuprinde soluțiile energetice dezvoltate de companie pentru a fi implementate în locuințe sau chiar orașe, dar și ultimele tehnologii AudioVideo cu focus pe Smart VIERA TV.

Rețeaua digitală AV

La standul Panasonic de la CES 2012 vor fi expuse ultimele produse AV digitale, inclusiv linia de televizoare LCD 2012 Smart VIERA cu noile modele cu diagonale de 47 și 55-inch, sisteme home theater, camere foto digitale și camere video. Vizitatorii vor găsi în mijlocul standului un monument Smart VIERA cu 5 coloane – concept pe care sunt montate televizoare din noile serii ce prezintă cele 5 caracteristici principale ale acestora: calitatea imaginii, ușurința în operare, comunicarea cu alte echipamente, eficiența energetică și designul. Funcțiile avansate de comunicare în rețea oferite prin Smart VIERA, precum funcția VIERA Connect îmbuntățită acum cu servicii Internet bazate pe cloud și conectivitatea cu smartphone-uri și tablete va fi de asemenea prezentată.

Colțul High Picture Quality prezintă ultimele tehnologii care echipează televizoarele cu plasmă și LCD-urile precum și un prototip nou proiectat de panel IPS Alpha 4K2K. Zona 3D Mass Display permite vizitatorilor să vizioneze imagini 3D de la Jocurile Olimpice dar și interiorul Space Shuttle Atlantis, imagini preluate cu camera video Panasonic AG-3DA1 cu două obiective Full HD 3D în timpul misiunii finale a navetei NASA.

Soluții energetice

Zona dedicate soluțiilor energetice expune panourile solare Panasonic’s HIT®, celulele energetice, sistemele de baterii lithiu-ion pentru stocarea de energie la nivelul locuințelor și sistemele de management al energiei, echipamente – cheie și tehnologii care să reflecte conceptul curprinzător al Panasonic referitor la energie: creare, stocare, reducerea consumului și managementul energiei. Această zonă prezintă soluțiile energetice Panasonic ce pot fi implementate atât în cadrul locuințelor cât și la nivelul orașelor într-o manieră foarte simplă. Printre aceste soluții se numără sisteme auto și infrastructuri de încărcare pentru vehicule electrice, următoarea generație de sisteme de navigare care oferă un mod mai sigur și mai confortabil de conducere a automobilelor și exemple de proiecte smart-city pe care Panasonic le-a derulat în întreaga lume, printre care Fujisawa Sustainable Smart Town (SST), planificat să fie deschis până în martie 2014.

Filosofia de design Future Craft

Panasonic va prezenta la standul de la CES 2012 noua sa filosofie de design numită “Future Craft” reprezentată de noua serie de televizoare VIERA ce urmeză a fi comercializate pe piața americană. Detaliile conceptului Future Craft pot fi vizualizate la adresa http://panasonic.net/design/.

Panasonic Live @ CES

Panasonic a optat pentru o transmisie live și interactivă denumită “Panasonic Live @ CES” de la Las Vegas astfel încât toți cei interesați pot lua parte la evenimentele Panasonic de al CES 2012 și pot explora lumea soluțiilor inteligente doar accesând http:// www.panasonic.com/CES.

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.