Diverse

Pantera 15 este un abonament pe care nu-l găsiți listat pe site-ul operatorului telecom. Dacă ești client Orange și dorești a-ți prelungi contractul ți se oferă posibilitatea de a opta pentru acest nou abonament.

Panteră 15 = 15 euro pe lună, minute și mesaje NELIMITATE în orice rețea, 2 GB trafic de date / lună. Cred că această nouă ofertă a Orange a fost gândită astfel încât să rivalizeze într-un fel cu serviciile Digi Mobil (Digi Optim Nelimitat costă 10 euro dacă nu ești abonat la cablu + internet prin RCS-RDS și 5 euro dacă îndeplinești condiția cumulativă).

Vedeți că nu strică niciodată un plus de concurență. Și Vodafone a anunțat Red 19 în urmă cu puțin timp. Cosmote Free L a dobândit deja vechime în această categorie de preț.

Sursa: ZF.ro

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.