Hardware

PC Garage rulează o campanie nouă în care se oferă gratuit o carcasă la combinația formată dintre un procesor, placă de bază și placă grafică.

Promoția se derulează în perioada 9 – 31 decembrie 2019.

Carcasa oferită cadou este modelul Spacer H3X – model de tip middle tower cu sistem de management al cablurilor, capacitate de răcire adecvată chiar și pentru cele mai puternice componente hardware.

Pot fi montate plăci de bază în format mATX, ATX. Sunt incluse 6 ventilatoare de 120mm pe culoare albastră. Dispune de un panou lateral din sticlă securizată, spațiu generos la interior pentru cooler înalte de până la 165 mm și plăci video de până la 350 mm.

Pentru a primi carcasa Spacer H3X în mod gratuit trebuiesc achiziționate un procesor, o placă de bază și o placă grafică. Este și o condiție de preț pentru întreaga combinație – minim 2500 lei.

Mai multe detalii pe website-ul dedicat.

Sunt și două recomandări de configurații din partea specialiștilor PC Garage:

1. GIGABYTE B450M DS3H + AMD Ryzen 5 3600 + Sapphire Radeon RX 5700 XT PULSE
8GB, salvată ca wishlist aici;

2. ASRock B365 PRO4 + Intel Core i5 9600K + GIGABYTE GeForce FTX 1660 Ti OC 6GB, salvată ca wishlist aici;

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.