PC Garage derulează o promoție nouă sub campania: Te echipăm gratuit. De data aceasta, la achizița unui combo format din procesor, placă de bază și placă video poți alege între un SSD sau o sursă pe care să o primești din partea shop-ului autohton.

Campania este desfășurată până pe 8 septembrie 2021, în limita stocului disponibil.

Ce produse sunt oferite drept cadou?

  1. Sursa Inaza Impulse 80+ Gold 700W cu 5 ani garanție;
  2. SSD Kingston NV1 500GB PCI Express cu viteze de citire si scriere de 2100MB/s si respectiv 1700MB/s. 

Mai multe detalii găsiți pe site-ul PC Garage.

Câți dintre voi mai folosiți un desktop PC clasic cu unitate + monitor + tastatură etc? 

Știu că peste 70 – 75% dintre cei ce ne accesează site-ul o fac de pe smartphone. Browsing-ul am început să-l facem în mare parte pe telefonul mobil și nu mai deschizi PC-ul sau laptopul pentru asta.

Totuși, cred că o minoritate de utilizatori merge mai departe cu configurare de PC, căutare de componente puternice pentru gaming etc. PC Garage și-a menținut cota de piață pe baza acestui grup de utilizatori.

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.