Arhiva-BlackBerryOS

Am testat BlackBerry Z10 și ați văzut de ce este capabil acest smartphone în acest moment. BlackBerry se pregătește a atinge pragul de 100.000 aplicații în magazinul său denumit BB World.

Se pregătește un eveniment de amploare la Belgrad și participarea pentru dezvoltatori de aplicații este gratuită. Mai multe detalii în comunicatul de presă:

Programul conferinţei va începe cu o prezentare generală a noii platforme BlackBerry 10, şi va continua cu seminarii aprofundate despre opţiunile de app development pentru această platformă:

– Native SDK (C/C++)

– WebWorks (HTML5)

– Adobe Air (ActionScript)

– Android Runtime (Java)

Programul se va încheia cu o petrecere organizată de către BlackBerry Developer Group Balkan.

Primul eveniment de acest tip din regiunea Balcanică a avut loc in Maribor, Slovenia acum câteva luni, unde au participat în jur de 200 de programatori din ţările din regiune. De aceasta dată, în Belgrad sunt aşteptaţi aproximativ 500 de developeri din Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia, Slovenia şi Turcia.

Va fi cel mai mare eveniment de acest tip din regiunea Balcanică, şi vor fi prezenţi experţi de la BlackBerry, invitaţi VIP, parteneri şi investitori. 

Despre noi – suntem prima comunitate de acest tip din România, cu scopul de a prezenta dezvoltatorilor români noua platformă BlackBerry 10 şi de a le oferi informaţiile de care au nevoie privind instrumentele de app development disponibile pentru smartphone-urile acestei platforme. 

În calitate de membru al BlackBerry Developer Group Balkan, putem ajuta programatorii români interesaţi de această platformă şi prin programe de împrumut, furnizându-le smartphone-uri BlackBerry 10 de testare, pentru a face procesul de app development unul cât mai plăcut. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.