Telefoane Mobile

Producătorul de băuturi răcoritoare Pepsi va lansa în data de 20 octombrie primul său smartphone denumit Pepsi P1. Terminalul va fi unul midrange cu senzor pentru citirea amprentelor, carcasă metalică, posibil display de tip borderless şi o cameră foto de 13 megapixeli. Telefonul este destinat pieţelor asiatice şi va fi implicat în foarte multe campanii promoţionale ale companiei.

Pepsi P1 va rula sistemul de operare Android 5.1 şi va dispune de display de 5.5 inci cu rezoluţie FullHD (1920 x 1080 pixeli), procesor octa-core MediaTek MT6592 tactat la 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB capacitate de stocare internă, cameră foto de 13 megapixeli + cameră frontală de 5 megapixeli şi baterie de 3000 mAh.

pepsi

Noul smartphone Pepsi va costa aproximativ 200 dolari în China, va fi produs de un mic producător chinez şi va fi branduit cu logo-ul companiei. Personal nu cred că acest tip de marketing va avea succes decât dacă acest telefon va fi oferit cu discount sau gratis în diverse promoţii ale companiei. Nu aş vedea motivul pentru care ai da 200 de dolari pe acest terminal, în condiţiile în care până în această sumă se găsesc diverse alte alternative mai competitive.

Sursa: mobipicker.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.