Hardware

Philips 241B8QJEB este cel mai nou monitor al celor de la MMD, partener licenţiat Philips. Acesta a fost anunţat în urmă cu doar câteva ore printr-un comunicat de presă ca fiind soluţia ideală pentru productivitate sporită şi confort.

Noul monitor este echipat cu o tehnologie a imaginii de înaltă performanță care garantează utilizatorilor o experiență plăcută din punct de vedere vizual, de la fotografie la grafică, la foi de calcul sau orice altceva. Datorită rezoluției Full HD de 1920 x 1080p, fiecare detaliu al imaginii este bine reprezentat, în timp ce luminozitatea și contrastul sunt amplificate pentru o imagine mai luminoasă și mai apropiată de realitate.

Philips 241B8QJEB vine cu un panou IPS de 24 inci, permițând redarea unor imagini reuşite din orice unghi. MMD a echipat monitorul cu tehnologia sa exclusivă SmartImage care optimizează performanța afișării conținutului pe ecran. Utilizatorii pot selecta moduri cum ar fi Movie, Photo, Game și altele, iar monitorul face automat ajustările necesare pentru a garanta cea mai bună experiență posibilă a utilizatorului în orice situație.

Pe noul monitor Philips mai întâlnim tehnologii precum LowBlue Mode și Flicker-free ce reduc din oboseala ochilor. Modul EasyRead este o caracteristică concepută pentru a oferi o experiență plăcută de citire, în timp ce SmartErgoBase a fost creat tot pentru confortul utilizatorului, monitorul putând fi ridicat, coborât, înclinat și rotit pentru a se potrivi cu poziția pe care fiecare utilizator și-o dorește, fără a-l expune la o presiune fizică.

Philips 241B8QJEB este echipat cu o varietate de porturi, iar aici aş reaminti USB 3.0, VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 sau HDMI 1.4.

Noul monitor Philips va fi disponibil şi în România începând cu luna ianuarie 2019 la un preţ recomandat de 819 lei.

Categorii: periferice

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.