Hardware

Philips 276E8VJSB este cel mai nou monitor MMD (partener licențiat Philips) din România. Device-ul se evidenţiază prin intermediul rezoluţiei 4K UHD, diagonalei de 27 inci (aproximativ 68 cm) şi tehnologiilor de ultimă generaţie.

Monitorul cu rezoluţie UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) este unul de origine IPS LED şi dispune de unghiuri foarte largi de 178/178 grade. Ecranul de 10 biți furnizează o adâncime bogată a culorilor: 1.074 miliarde de culori și procesare internă de 12 biți pentru detalii și gradații plăcute.

Echipat cu o gamă largă de funcții și opțiuni, Philips 276E8VJSB este creat pentru a transforma experiența utilizatorului într-una cât se poate de plăcută. Printre funcții se numără conectivitatea MultiView pentru multi-tasking cu ecrane multiple, tehnologia Flicker-Free care reglează luminozitatea și reduce pâlpâirea pentru o experiență de vizionare mai confortabilă și o oboseală redusă a ochilor după utilizarea îndelungată, LowBlue Mode pentru starea de bine, materiale eco și un consum redus de energie.

Philips 276E8VJSB va fi dispnibil la vânzare din luna decembrie la preţul recomandat de 1379 lei.

Categorii: hardware

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.