Monitoare

MMD Monitors & Displays a lansat în România un nou monitor – Philips 34E1C5600HE. Conform reprezentanţilor companiei, acest monitor este gândit atât pentru business, cât şi pentru divertisment.

Philips 34E1C5600HE este conceput pentru a răspunde nevoilor și provocărilor specifice stilului de lucru hibrid, permițând utilizatorilor să fie la fel de productivi când lucrează de acasă ca și când ar fi la birou. Bogat în caracteristici, noul model oferă tot ceea ce necesită mediul de lucru la distanță și chiar mai mult, totul într-un pachet elegant și atractiv.

Iată care sunt cele mai importante caracteristici:

  • Panou VA LCD de 34 inch (86,36 cm) cu unghiuri largi de vizualizare;
  • Rezoluție CrystalClear UltraWide Quad HD (3440 x 1440);
  • Tehnologie USB de tip C pentru conexiuni cu un singur cablu;
  • Cameră web integrată de 5 MP cu microfon cu anulare a zgomotului pentru o comunicare optima;
  • Difuzoare stereo încorporate pentru conținut multimedia bogat;
  • MultiView pentru conectivitate fără probleme cu mai multe dispozitive;
  • Modul LowBlue și tehnologia Flicker-free pentru protecția ochilor.

Philips 34E1C5600HE are caracteristici pentru toate profesiile, de la domenii orientate spre grafică, cum ar fi fotografia și CAD-CAM, până la domenii care folosesc cifrele, cum ar fi contabilitatea și finanțele. Cu panoul său de 34 inch, rezoluția CrystalClear UltraWide QHD 3440 x 1440 și tehnologia Ultra Wide-Color, acest monitor oferă o experiență vizuală vibrantă și satisfăcătoare. Unghiurile largi de vizualizare de 178°/178° combinate cu un format generos 21:9 au ca rezultat o productivitate mai mare, cu mult spațiu pentru aplicații alăturate, foi de calcul mari și o comunicare confortabilă cu colegii de muncă.

Videoconferințele sunt acum un pilon de bază al muncii la distanță, iar acest monitor oferă calitatea, fiabilitatea și securitatea pe care le caută utilizatorii. O cameră web încorporată de 5 MP, certificată pentru Windows Hello, oferă imagini de înaltă calitate, în timp ce un microfon cu anulare a zgomotului și difuzoarele integrate de 5 wați asigură comunicații clare și o interacțiune optimă. Comutatorul fizic al camerei asigură confidențialitatea utilizatorului atunci când nu este utilizată.

Pe lângă toate aceste caracteristici, utilizatorii Philips 34E1C5600HE pot fi siguri că și confortul lor fizic este luat în considerare, datorită modului LowBlue Mode și a tehnologiei FlickerFree, prietenoase cu ochii și a standului ergonomic ce se reglează pe 3 axe, combinate cu reglarea înălțimii și a înclinării standului, care favorizează postura.

Philips 34E1C5600HE va fi disponibil la comandă în România de luna aceasta la un preţ recomandat de 3059 lei.

Categorii: monitoare
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.